SISTE sjanse! - Nå har vi kun 1 igjen av de fleste modellene under

Dersom du er den heldige eier av Vivian Høxbro's siste bok SKYGGESTRIKK, har vi garn til boken!

Tweed 300 er garnet som ble brukt opprinnelig til alle modellene som er strikket i Shetlandsull.
(Disse modellene står det nå "New England Knitters Shetland" på i oppskriftene. Dette er Vivians nye garn i samme tykkelse.)

Pakkene under er unike, eksklusive modeller fra forfatteren av boken "Dominostrikk"  og Skyggestrikk.
Garnposene inneholder mønster, bilde, dansk-norsk ordliste og rikelig med garn, så du kan strikke en valgfri størrelse. 
Dette blir gjerne ditt morsomste håndarbeid og ditt kjæreste plagg!

  Kit VIV.jpg (16566 byte)
Disse designermodellene bygger enten på dominostrikk eller  skyggestrikk (også kalt optisk strikking.)

Les mer om designeren og modellene

DOMINOPINNER - har vi på lager!

Alle modellene strikkes i deilig, myk shetlandsull i nydelig avstemte farger!
Klikk på bildene for å se dem i større format!

Modell 2325
LAKRISKONFEKT

2325lakris.jpg (8503 byte)
23252.jpg (19485 byte)
2325-2
DOMINOSTRIKK
Strikk genser eller jakke - med lue til.
Plaggene har festlige domoinofirkanter, inspirert av Lakriskonfektene, og enfargete bærestykker.

Måltabell: 

  2 år 4-6 år 8 år
Overvidde 68 76 84
Lengde 34 38 42
2325a.jpg (26714 byte)

Kr 490 (2 - 8 år) -
Kun oransje

Kun 1 pakke igjen!

Velg mellom følgende pakker:
  Bunnfarge Lue
2325-1 Oransje Rosa

Vivian Høxbro er forfatteren bak "Dominostrikk". Hun har også laget sin egen kolleksjon med hovedvekt på Dominoteknikken. Garnpakkene over er fra denne kolleksjonen.
Dominostrikk blir aldri kjedelig: du strikker én figur, deretter neste, som strikkes sammen med den første osv. Du kan strikke firkanter, strimler og vifter sammen. Siden kan du selv finne på mer. Det sies at har du først begynt, blir det vanskelig å stoppe. Mulighetene er uendelige. Har du aldri prøvd å strikke domino før, skal du ikke fortvile - oppskriftene er grundige. Det kreves kun noen få nødvendige teknikker som er meget lette å lære.

2318-2a.jpg (8044 byte)
2318-2b.jpg (14193 byte)

2318-2.jpg (23614 byte)
Skyggestrikk: 

Dette er enkel og morsom strikking!

Man strikker kun rette og vrange masker med en farge om gangen, men likevel ser det ferdige resultatet forunderlig og mystisk ut!
Ved bevegelse forandrer mønsteret seg.


Vi lar designeren selv presentere kolleksjonen:

"Min STRIKK-KOLLEKSJON er designet helt etter mit eget hode. Jeg nyter etter mange år med mer eller mindre bundne designoppgaver, å lage mitt eget. Inntil videre er det blitt mest til Domino-strikk, som jeg er helt vill etter å strikke, men også litt skyggestrikk. Strikking skal frem for alt være morsomt og avvekslende men likevel til å finne ut av.  
Jeg har valgt det garnet, jeg liker best å arbeide med og som jeg liker å kle meg i, nemlig shetlands-tweed, spunnet og farget i Skottland. Dette garnet har et herlig fargespill, ofte i mange nyanser. Det er laget av 100% ull, og det passer meget godt til mine modeller. Holdbarheten har også vært en meget viktig faktor i mitt valg av garn. Det bør være slik, at en ting som man har lagt mange timers arbeid og mange følelser i å lage, skal vare i lang tid.
 
Farger har alltid vært ALT for meg. Jeg har derfor lekt med muligheter og strikket massevis av prøver, før modellenes endelige fargesammensetninger er bestemt. 
Garn, bilder og oppskrift selges i en god strikkepose. På den måten sikrer jeg meg, at mine kunder får de helt riktige farger, det riktige garn og dermed også det riktige resultatet. 
Mine modeller passer til alle - men da jeg selv er en "fiks"", temmelig, stor størrelse, er det naturlig for mig å designe - også til store damer. Se især modellene HUMLEBI, SIKSAK og  MOSAIK. De samme modellene er også gode til de små og slanke, bare de strikkes i en mindre størrelse.
Om valg av størrelser: Finn fram en genser som passer deg godt. Mål lengde og bredde og noter deg disse målene. 
Se på mine modellers mål og velg etter dine favorittmål. Noen modeller, som SIKSAK , er meget brede, men det er nettopp ideen, at de skal være brede
."

I garnpakkene er det nok garn til alle størrelsene. Dersom du får garn til overs, kan du hente ned oppskrifter til småting du kan lage av dette fra Vivian Høxbro's egen hjemmeside